Weddingplanner Vera

- Planning-Service-

De organisatie van de bruiloft… De één vindt het geweldig, de ander niet. Eén ding is zeker, het kost tijd en vraagt veel van jullie als koppel. Denk aan plannen, organiseren en vergelijken. En tijdens de bruiloft zijn er zoveel klusjes die gedaan moeten worden om de dag soepel te laten verlopen, maar wie doet dat dan en wat als er iets misgaat?
Geen zorgen.😉 Met veel plezier help ik, Weddingplanner Vera, jullie hierbij. Ik kan werk uit handen nemen, overzicht houden, meedenken en jullie ceremoniemeester zijn. Zo genieten jullie nog meer van de voorbereidingen en jullie onvergetelijke bruiloft.
Jullie kunnen nog meer tijd besteden aan alle dingen die jullie wel leuk vinden. Belangrijk vind ik dat het jullie droombruiloft is. Een persoonlijke bruiloft, die jullie verhaal vertelt, volledig op maat, zoals jullie het in gedachten hadden.
Er moet ook een klik tussen ons zijn. Laten we elkaar ontmoeten! Ik sta in april 2024 op de bruidsbeurs in Ruurlo. Liever niet wachten? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Jullie kunnen nog meer tijd besteden aan alle dingen die jullie wel leuk vinden

Weddingplanner Vera

Neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur gerust een berichtje! We helpen u graag verder!

Email adres:

info@weddingplannervera.nl

Bel gerust met vragen

0643947455

Stel direct je vraag aan Weddingplanner Vera: