Video Keizer

- Videograaf-

Wat spannend! Jullie gaan trouwen. Deze dag vliegt aan jullie voorbij, hoe mooi is het dan om alles vastgelegd te hebben op beeld? Mijn naam is Shane Keizer, en ik leg jullie prachtige momenten vast zodat jullie ze steeds opnieuw kunnen beleven. Bij Video Keizer draait alles om het vastleggen van de magie en emotie van jullie speciale dag.

Een goede videograaf filmt niet alleen jullie speciale momenten, maar ook momenten die jullie helemaal niet meemaken! Vaak krijg ik van bruidsparen te horen dat zij hun speciale dag weer helemaal opnieuw beleven bij het zien van de trouwfilm. Het vervult mij met voldoening om mensen zo blij te maken met mijn expertise. Trouwfilms maken is voor mij het mooiste wat er is. Ik krijg altijd zoveel leuke complimenten na het opleveren van de film, dat doet mij echt goed.

Bij al mijn pakketten ben ik de hele dag aanwezig, zodat geen enkel belangrijk moment verloren gaat. Ik bied trouwfilms van ongeveer 3, 10 of 20 minuten, en de volledige ceremonie inclusief speeches behoort ook tot de opties. Daarnaast maak ik, indien mogelijk, prachtige drone-opnames. Voor avondgasten kan ik een ‘same day edit’ maken, een korte montage die jullie ‘s avonds kunnen laten zien.

Met mijn ervaring weet ik hoe ik een verhaal kan neerzetten, zelfs in kortere trouwfilms. Willen jullie een trouwfilm laten maken? Neem gerust contact met mij op via 06 81 20 97 92 of bezoek mijn website: videokeizer.nl.

Een goede videograaf filmt niet alleen jullie speciale momenten, maar ook momenten die jullie helemaal niet meemaken!

Video Keizer

Neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur gerust een berichtje! We helpen u graag verder!

Email adres:

Shane@videokeizer.n

Bel gerust met vragen

0681209792

Stel direct je vraag aan Video Keizer: