Stijlbewust

- Beauty-

Gefeliciteerd! Binnenkort geven jullie elkaar het ja-woord.

Tijdens een groot feest, of juist een intiem samenzijn. Met een handjevol geliefden of gezellige grote groep. Een ding weet je in elk geval zeker: de hele dag zijn de ogen vooral op jóu gericht. Ik kan me dan ook voorstellen dat jij je op je mooist wilt voelen. En daar wil ik, als professioneel bruidsstylist, je heel graag bij helpen. Op een ongedwongen manier, want er is maar een ding dat ‘moet’ op een dag als deze, en dat is genieten!

Wat kun je van mij verwachten?

Ik vind het belangrijk om een bruidsmake-up en bruidskapsel te creëren die het beste bij jou past. Dit doe ik door goed te luisteren naar jouw wensen. Je stralende zelf zijn, met nét dat beetje extra. Daar gaan we voor.
Ik help je graag om jouw droomlook te verwezenlijken voor jouw trouwdag. Ik heb een rustig karakter, luister goed naar jouw wensen en ik vind alles omtrent bruidsstyling ontzettend leuk om te doen. Een deel uitmaken van zo’n speciale dag is spannend, en ook ontzettend dankbaar.

Bruidsvisagie en bruidskapsels

Je bruidsmake-up bepaalt, samen met je prachtige outfit en bruidskapsel, voor een groot deel jouw look. Daarom is het zo belangrijk dat alles tiptop in orde is. Als CRKBO gecertificeerd all-round visagist ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van een bruidsmake-up en het stylen van een bruidskapsel die de hele dag goed blijft zitten.

“Laten we samen een resultaat creëren waar jij je 100% goed bij voelt, ik ga voor de perfecte look die past bij jou!”

Stijlbewust

Neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur gerust een berichtje! We helpen u graag verder!

Email adres:

sabine@stijlbewust.com

Bel gerust met vragen

0627251557

Stel direct je vraag aan Stijlbewust: