Duo Celliano

- Muziek-

Op jullie (huwelijks)feestdag moet alles natuurlijk perfect zijn. Het is immers jullie feestje. Alles kun je regelen. Alleen, hoe weet je dat de sfeer er goed in komt? En de hele tijd blijft. De keuze van muziek is hierbij essentieel. Klinkt het allemaal lekker dan voel je je gelijk beter. Muziek raakt, en draagt! Je krijgt vleugels op je feestje.

Niets is zo opwekkend als jullie muziek live te horen.
Live muziek brengt leven. Dat voel je. Een intense ervaring.
Duo Celliano houdt de stemming erin en bezorgt jullie graag een enerverende dag. Binnen, buiten, het kan overal.

Wij spelen alle goede muziek die speelbaar is op cello en piano.

Ook daarna, bij bruidstaart, borrel, receptie en diner, brengen we graag aangenaam leven in de brouwerij met afwisselende en herkenbare achtergrondmuziek.
En voor ’s avonds kunnen we iedereen de vloer op krijgen met uptempo nummers en dansmuziek: tango, wals, rumba, mambo, quickstep etc.!
Vraag ernaar en geef aan wat jullie wensen zijn.

Het is immers jullie feest!

In een (gratis) kennismakingsgesprek laten we jullie het een en ander horen zodat jullie een goede indruk krijgen hoe mooi het gaat worden. Als de afstand of reistijd naar ons teveel is kan het ook via videobellen met WhatsApp, Skype of FaceTime.

De mooiste dag van jullie leven verdient de mooiste muziek. Júllie favoriete song(s) live gespeeld tijdens de ceremonie? Dat kan! En als we jullie stuk niet kennen gaan we het speciaal voor jullie instuderen.

Duo Celliano

Neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur gerust een berichtje! We helpen u graag verder!

Email adres:

info@duocelliano.nl

Bel gerust met vragen

0613432051

Stel direct je vraag aan Duo Celliano: