De Tijd | juwelier & designatelier

- Sieraden-

– Trouwringen en (Bruids)sieraden –
Jullie bruiloft moet persoonlijk én perfect zijn en daarbij horen jullie perfecte trouwringen. Met ringen die bij jullie passen, bezegelen jullie de liefde. Ringen die net zo persoonlijk zijn als jullie zelf, die symbool staan voor jullie keuze, liefde en toewijding voor elkaar. En dan wil je natuurlijk wel ringen hebben die helemaal bij jullie passen!
Bij ons vinden jullie een ruime keuze aan stijlen, materialen, edelstenen en gravures. En of je nu kiest voor een klassieke trouwring of iets heel bijzonders wilt: bij De Tijd is dat mogelijk. Naast ringen van Europese topmerken als Niessing, Henrich & Denzel en Schaffrath, vervaardigen wij ook ringen in ons eigen atelier. Dit kan een ontwerp zijn dat jullie zelf aanleveren of dat we samen met jullie maken. Wij adviseren jullie graag over de mogelijkheden om jullie droomringen te realiseren, desgewenst aangevuld met bijpassende sieraden zoals een collier of oorbellen. Daar nemen wij graag met jullie De Tijd voor!

Jullie huwelijk is uniek. Elk bruidspaar krijgt bij ons dan ook de persoonlijke aandacht die nodig is om de perfecte trouwringen te kiezen. Daar nemen wij De Tijd voor!

De Tijd | juwelier & designatelier

Neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur gerust een berichtje! We helpen u graag verder!

Email adres:

info@juwelierdetijd.nl

Bel gerust met vragen

0314392066

Stel direct je vraag aan De Tijd | juwelier & designatelier: